Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου
Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών

Αγαπητέ συνάδελφε, Το Σάββατο 3/11/2012 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΔ «Γιώργος Καραγιάννης» Γενική Συνέλευση του Π.Τ Δωδεκανήσου του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Η παρουσία σου είναι επιβεβλημένη. Η νέα νομική μορφή του συλλόγου μας του δίνει νέες διευρυμένες δυνατότητες και αρμοδιότητες. Η συμμετοχή σου είναι κρίσιμη στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές για το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή στη Δωδεκάνησο. Στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης βρίσκονται τα εξής θέματα:

1) Η οργάνωση και λειτουργία του νεοσύστατου συλλόγου.

2) Η διασφάλιση ευνοϊκού επαγγελματικού περιβάλλοντος για τους φυσιοθεραπευτές που ιδιωτεύουν.

3) Η διευκόλυνση της ένταξης των νέων συναδέλφων στην αγορά εργασίας και η διευκόλυνση της πρόσβασής τους στην νέα γνώση και δεξιότητα.

4) Η συνεργασία με τους δημόσιους φορείς για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του σχετικού με την αποκατάσταση ανθρώπινου δυναμικού και των σχετικών με την αποκατάσταση υποδομών. Στα πλαίσια της γενικής συνέλευσης θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τα μέλη της νέας διοικούσας επιτροπής και την νομική σύμβουλο του συλλόγου. Τα ταμειακά ενήμερα μέλη του συλλόγου θα εγκρίνουν πλειοψηφικά την ατζέντα της νέας διοικούσας επιτροπής. Μετά το πέρας της τακτικής διαδικασίας, θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις στην διοικούσα επιτροπή τα θέματα που σε απασχολούν. Έχει κληθεί για να παραστεί στην Γ.Σ ο πρόεδρος του ΚΔΣ του ΠΣΦ κύριος Μπάκας Γεώργιος. Η παρουσία του θα εξαρτηθεί από την ημερομηνία διεξαγωγής της συνέλευσης των αντιπροσώπων.

Μπορείς να ενημερώνεσαι για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα του Π.Τ Δωδεκανήσου στο http://psf.org.gr/pt-dodekanisou ή στο group του Facebook http://www.facebook.com/groups/213475072111732/.

Για την Διοικούσα Επιτροπή : Αναστάσιος Μανέττας, Πρόεδρος Κορνάρος Μιχαήλ, Γεννικός Γραμματέας, Ναχνάς Χάρις, Ταμίας